+ Wydarzenia Otwarte

Nowa gościnność w restauracjach - według szefów kuchni biorących udział w Fine Dining Week

Tegoroczna edycja festiwalu Fine Dining Week odbywa się pod hasłem #NowaGościnność, którą organizatorzy definiują jako połączenie profesjonalizmu i najwyższej jakości z przyjacielską obsługą. Jak tę ideę rozumieją szefowie kuchni, restauratorzy i pracownicy restauracji biorących udział w wydarzeniu?

Daniel Pawełek, właściciel restauracji Butchery&Wine Gdynia oraz Ferment Group (Top Restaurator w Polsce 2022 i 2023 według "Forbes"): - Dobre, sm

Zarejestruj się i uzyskaj bezpłatny dostęp do wszystkich materiałów na portalu Foodservice24.pl i w miesięczniku „Food Service”.

Wraz z rejestracją otrzymujesz również nasz newsletter.
W każdej chwili możesz z niego zrezygnować.

Jesteś już zarejestrowany?

W dowolnej chwili możesz wycofać zgodę na przetwarzanie swoich danych.

Informacje o polityce ochrony danych osobowych można znaleźć tutaj Ochrona danych.

stats