+ Sprzęt

Piece Convotherm - sprawdzony wybór dla profesjonalnej kuchni

W kuchni profesjonalnej liczy się przede wszystkim personel, ale niezwykle ważną rolę odgrywa też efektywność i niezawodność sprzętu. O tym, jak piece Convotherm maxx pro sprawdzają się w kuchni przy obsłudze dużej liczby gości, rozmawiamy z Markiem Pawłowiczem związanym z gastronomią od 30 lat.

Danie z Loft 2.0., fot. materiały prasowe Convotherm Marek Pawłowicz swoją przyg

Zarejestruj się i uzyskaj bezpłatny dostęp do wszystkich materiałów na portalu Foodservice24.pl i w miesięczniku „Food Service”.

Wraz z rejestracją otrzymujesz również nasz newsletter.
W każdej chwili możesz z niego zrezygnować.

Jesteś już zarejestrowany?

W dowolnej chwili możesz wycofać zgodę na przetwarzanie swoich danych.

Informacje o polityce ochrony danych osobowych można znaleźć tutaj Ochrona danych.

stats